Oversluiters op tijd in beeld

Zo weet u altijd als eerste dat uw klant kan besparen. U kunt zelf het initiatief nemen en uw klant op de hoogte te stellen, voordat deze bij uw concurrent uitkomt.

Dagelijks alle dossiers doorgerekend

U krijgt geheel automatisch een overzicht van alle besparingen die u voor uw klanten kunt realiseren. U ziet niet alleen de besparingen bij nagenoeg alle verstrekkers, maar ook de terugverdientijd van de oversluitkosten.

De best mogelijke persoonlijke service

Verleen snel en zonder veel moeite persoonlijke service op topniveau en verhoog daarmee uw eigen resultaten. U vertelt uw klant als eerste gedetailleerd hoeveel besparing mogelijk is. Hierdoor zal ook de mond-tot-mond-reclame over uw kantoor sterk toenemen.
 

Renteverlengingen benutten

In 83% van de gevallen kan uw klant een lagere maandlast krijgen als de rentevaste periode verloopt. Hiermee kunt u ook uw eigen productie sterk vergroten.

Verlengingsvoorstel op tijd bekend

Om u hierbij te helpen geeft de Nationale Hypotheekbond u ruim op tijd een volledig doorgerekend signaal. Hierbij wordt het te verwachten verlengingsvoorstel vergeleken met andere mogelijkheden in de markt.

De juiste klant aan tafel

Doordat direct inzichtelijk is of overstappen onderaan de streep een besparing oplevert, kunt u in één oogopslag zien welke klant u kunt uitnodigen voor een gesprek.

Kortom: uw klant de laagste maandlast, u een nieuwe hypotheek en een tevreden klant.

VerhuizersAlarm

Direct op de hoogte van verhuisplannen van uw klanten. Zo zorgt u ervoor dat u zelf uw klant kunt begeleiden in het hypotheekproces.

Portefeuille verbreden

Verzekeringsklanten die de hypotheek niet via u hebben lopen, kunt u nu ook begeleiden in het hypotheekproces.

Voorkom retourprovisie

Met het VerhuizersAlarm bent u op tijd op de hoogte van eventuele verhuisplannen van uw klant. Zo zorgt u ervoor dat u zelf uw klant kunt begeleiden in het hypotheekproces. U voorkomt daarmee ook het onnodig terugbetalen van provisie aan de hypotheekverstrekker.
 

Vandaag nog de kansen van het VerhuisAlarm oppakken?
Probeer het gratis!

ORV oversluiten

De premies voor ORV zijn de laatste jaren sterk gedaald. Dit betekent dat veel van uw klanten waarschijnlijk teveel betalen. Een uitstekende kans om uw klanten weer van dienst te zijn.

Eenvoudig besparen

U krijgt een overzicht van de mogelijke besparingen op ORV in uw portefeuille. Per klant krijgt u een overzicht van alle aanbieders en ziet direct of oversluiten interessant is.

Handige printoverzichten

Wij maken het u graag makkelijk. Alle details van een mogelijke oversluiting worden in een printbaar overzicht samengevat. Handig om mee te nemen naar uw klant.

 

Uw portefeuille zit vol kansen. Benieuwd?
Gratis demonstratie

Eenvoudig gepersonaliseerde brieven versturen

Persoonlijke brieven met relevante informatie verhogen de conversie van uw commerciële acties aanzienlijk.

Eenvoudig via e-mail of post

Met één druk op de knop wordt een briefsjabloon ingevuld met relevante informatie. Herkenbare informatie zoals huidige verstrekker, hoofdsom en mogelijke besparing wordt automatisch ingevuld.

Een beetje van u, een beetje van ons.

Wij maken het u graag makkelijk door briefsjablonen aan u beschikbaar te stellen die inspelen op mogelijke besparingen en actualiteiten. Deze kunt u naar wens aanpassen en gebruiken. Uiteraard kunt u ook uw eigen brieven maken.

Snel aan de slag?
Gratis demonstratie

Ervaar het zelf!

Bedankt voor uw interesse! De demonstratie kunt u aanvragen op onze nieuwe website; www.portefeuillesignalen.nl


klik hier om de demonstratie aan te vragen

Meer dan 800 tevreden advieskantoren gingen u voor.