» Waarom de Hypotheekbond?

Waarom de Hypotheekbond?

Veel Nederlanders betalen onnodig teveel hypotheekrente. Daar brengt de Nationale Hypotheekbond verandering in door u te laten zien wat uw hypotheek nou eigenlijk kost, en hoeveel besparing mogelijk is.

Op internet, op TV en in de krant wordt u geconfronteerd met overzichtjes van de laagste rentes, terwijl deze bijna nooit leiden tot de goedkoopste hypotheek. De echte kosten zitten namelijk verborgen in gekoppelde producten zoals de verzekering. De Nationale Hypotheekbond vergelijkt deze daadwerkelijke kosten. Resultaat: uw hypotheek met de laagst mogelijke maandlasten.

Wij vergelijken alle transparante banken

Er zijn veel hypotheekverstrekkers, terwijl er voor u maar 1 de goedkoopste kan zijn. U krijgt een compleet overzicht waaruit duidelijk wordt welke hypotheek bij u past.

Samenwerking met de betere adviseur

Met het advies van de Nationale Hypotheekbond bent u optimaal voorbereid op een gesprek met een onafhankelijke hypotheekadviseur. U stelt online uw ideale hypotheek samen, en de adviseur doet de rest. Wij maken het u graag makkelijk.

Besparen op uw hypotheek kan echt

Wij bieden als enige in Nederland een complete HypotheekControle, gebaseerd op onze unieke adviesmethode. Dag en nacht is ons rekencentrum bezig om voor u besparingen te signaleren, zodat u altijd weet of oversluiten naar een andere bank mogelijk is.